Până când mă?!

Print Friendly, PDF & Email

În ţara asta sunt 2 -3 milioane de minoritari bronzaţi care au ţiganizat 15 milioane de români; 19 milioane de români, nu au reuşit, pentru că nu au încercat şi nu au vrut, să-i romanizeze pe tuciurii. Apare bineânţeles o diferenţă faţă de populaţia totală a ţării. – Aveţi dreptate: Restul românilor neţiganizaţi sunt prea tineri, sau prea bătrâni, sau în minoritate.
Dar atenţie, nu este vorba de acelaşi tip de minoritate. Din această minoritate fac parte cei care încă simt şi trăiesc româneşte, cei tăcuţi, cei mulţi, cei cărora cu fiecare zi cuţitul li se apropie tot mai mult de os, adică viagra pas cher NOI.
Fiţi foarte atenţi, pentru că la rostirea cuvântului minoritate, tuciurii ăştia, se tăvălesc pe jos, se perpelesc de
mama focului, parcă s-ar da drumul la gaze inteligente care îi afectează numai pe ei (asta au învãţat-o în Comunitate, pe la semafoarele marilor metropole europene, pe unde ne-au reprezentat ţara).
Rămâne ca fiecare dintre dumneavoastrã după ce va luat în calcul: – ultimul recensământ, – toate migraţiile de mână de lucru calificată sau “descalificată”, – toate transmisiunile de radio şi televiziune, – toate tendinţele noilor generaţii, – toate zâmbetele pe care le mai primiţi dezinteresat, – fiecare “ Bună ziua !”care vă mai este adresat, şi multe alte ”nimicuri” care îi făceau pe români proverbiali pentru OMenia lor, să încerce să descopere, cu aproximaţie, câte persoane mai sunt în ţărişoara asta care încă mai simt şi se comportă ca adevăraţi români?! Ca aceia pe care îi cunoaştem cu toţii, pe care îi respectăm şi de care suntem mândri: Mihai Viteazu, Ştefan Cel Mare, Iancu Jianu, Tudor Vladimirescu, Horea, Cloşca, Crişan, Moş Ion Roată, Cuza Alexandru, Vlad Ţepeş, şi mulţi alţii care ar suna cornul la ce se întâmplă astăzi pe pământurile lor.
(Vă rog să nu ţineţi cont de părerile familiei regale, şi nici ale acoliţilor lor; Primul Hohenzolern, Carol I, a intrat ilegal în România şi sunt sigur că nici unul din cei menţionaţi mai sus nu i-ar fi dat pământ şi apă.)
Acum, cu ocazia centenarului comemorării desculţilor din Flămânzii lui 1907, când inimile celor care cunosc cuvântul OM nu pot să nu plângă, privind în juru-mi un strigăt îmi umple plămânii: PÂNĂ CÂND MĂĂĂ, PÂNĂ CÂND ?!!!

P.S. Îmi asum toate responsabilităţile faţă de minorităţile care se simt lezate de conţinutul acestui comentariu, fie ei tuciurii sau membri familiei „regale” şi le dau întâlnire la Călugăreni, la Rovine, la Vaslui sau la Blaj. Cei interesaţi îşi pot rezerva luxul alegerii.

http://ro.wikipedia.org/wiki/R%C4%83scoala_%C5%A3%C4%83r%C4%83neasc%C4%83_din_1907

http://suburban.ro/rascoala-din-1907-banc/

Sursa: http://parazitii.ro (2007, forum frământare)
Autor: whiteshadow

Un comentariu

  1. Un comentariu scris de „un prieten” preluat de pe vechiul sait parazitii.ro

    Un articol excelent scris! La intrebarea ta „PINA CIND MA? PINA CIND?” iti pot da un raspuns, raspuns vazut din punctul meu de vedere si anume: atita timp cit cuvintele FRICA, ACCEPTARE, si COMPROMIS vor exista inca in vocabularul nostru zilnic va triumfa si starea generala descrisa de tine in articol. Sintem un popor dac dar marea majoritate dintre noi nu avem nimic in comun cu vitejii daci de odinioara. Trist dar adevarat! Obisnuiti sa inchidem ochii la toate nedreptatile comise, de FRICA am ACCEPTAT totul iar un COMPROMIS a luat nastere, era inevitabil….

Leave a Reply

Adresa de email nu va fi publică


*